مراحل انجام تحقیق
مراحل انجام پژوهش در شکل ۱-۱ نشان داده شده است
شناسایی عوامل شکلگیری برند |
نهایی کردن عوامل مؤثر بر شکلگیری برند |
ارائه مدل شکلگیری برند براساس عوامل موثر بر شکلگیری برند
|
تهیه نمودار علی – معلولی اولیه |
تهیه نمودار جریان و فرمولنویسی متغیرها |
شکل ۱-۱ مراحل انجام تحقیق
۱-۸- شرح واژهها و اصطلاحات
برند: تعریف برند را در علم بازاریابی”شناسهٴ محصول یا خدمات عرضه شده” آوردهاند. برند در واقع یک فاکتور جهانی یا حداقل منطقهای است که دارای اعتبار بوده، مقبولیت مناسبی دارد و قادر است ارتباطی قوی بین کالا و خدمات با مخاطب یا مشتری برقرار سازد(بهجت،۱۳۹۰).
شکلگیری برند:شکلگیری برند به فرایندی اشاره دارد که یک سازمان را معرفی کرده و نشان دهنده میراث، ارزشها، فرهنگ، مردم و استراتژی برند آن سازمان است. برندسازی باید در هماهنگی کامل با تمام فعالیتهای بازاریابی باشد، ارتباط مستقیم با بازار داشته، دارای ثبات رفتار بوده و نسبت به مشتریان وفادار باشد(صفار وخیری،۱۳۹۱).
دلفی فازی: “روشی برای ساختاردهی به یک فرایند ارتباط گروهی، به گونه ای که فرایند به اعضای گروه- به عنوان یک مجموعه- اجازه چالش با مسأله را میدهد. برای اجرای این ارتباط ساختار یافته نیاز به بازخور در مورد نقش افراد، ارزیابی قضاوت گروه، فرصت اصلاح دیدگاهها و سطحی از ناشناس ماندن می باشد”.روش دلفی جایگزین رویکردهای تحقیق سنتی با استفاده از روشهای آماری شده است(اوکلی وپاولوسکی[۱]،۲۰۰۴). در تکنیک دلفی فازی معمولا خبرگان نظریات خود را در قالب متغیرهای کلامی ارائه می دهند، سپس میانگین نظر خبرگان و میزان اختلاف نظر هر فرد خبره از میانگین محاسبه و آنگاه این اطلاعات برای اخذ نظریات جدید به خبرگان ارسال می شود(آذر وفرجی،۱۳۹۰).
پویایی سیستم[۲]: پویاییهای سیستم در اواسط قرن بیست و توسط فورستر[۳] توسعه داده شد به درک رفتار سیستمها بر اساس تئوری کنترل بازخورد منجر شد( هائو ژانگ[۴]، ۲۰۱۳). پویایی سیستم میتواند به درک و فهم محیطهای پیچیده کمک کند(اسپکتور[۵] ،۲۰۰۱). تکنیک پویایی سیستم فرض میکند که اجزا در یک الگوی پیچیده با یکدیگر مرتبط میباشند و جهان از نرخها، سطوح و حلقههای بازخورد تشکیل شده است و جریان اطلاعات از جریان فیزیکی مهمتر میباشد و غیرخطی بودن و تأخیر از اجزای مهم هر سیستمی است (لان[۶]، ۲۰۰۰). در واقع رویکرد پویایی سیستم بر این اصل استوار است که بررسی سیستمها بصورت ایستا، به تنهایی تمامی جوانب پدیدهها در نظر نمیگیرد، در این روش تمامی متغیرها از جوانب مختلف بررسی میشوند(شیتی[۷]، ۲۰۰۵). پویایی نظام نه تنها کمک به درک ساختار سیستمهای پیچیده میکند، بلکه یک روش مدلسازی دقیق برای ساخت شبیهسازی سیستمهای پیچیده طراحی سیاستهای موثر سازمان میباشد(کیبیرا[۸] ،۲۰۰۹).
[۱] .Okoli & pawlowski
[۲] .System Dynamics
[۳] .Forrester
[۴] .Hao zhang
[۵] .spector
[۶] .Lane
[۷] .Shi T
[۸] .Kibira
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0